PASTIERSKA ŠNICLA, ALEBO REZEŇ

21.jpgMožno netradične, ale každopádne radostne, vám chceme priblížiť atmosféru skleňáckej kuchyne keď varí náš šéfkuchár“ Vladko. Vidieť pastiera kuchtiť je vec nevídaná. Preto sme využili situáciu a tento moment sme zvečnili na fotkách. A k tomu sa nám podarilo vytiahnuť z neho recept na „originálne pastierske šnicle“.

Hľa, tu je recept:

11.jpg

1. Namiešaj „kokteil“ do ktorého vložíš mäsko. Kokteil je zložený z: dobrej nálady, trošku odvahy, za hrsť trpezlivosti a nezabudni tam dohodiť zrnko viery!!!

6.jpg

2. Pred pečením je potrebné z chuti si zatancovať. Ak máš po blízku nejakého brata, alebo sestru môžeš to urobiť spolu s ním.

3. Nezabudni na tri základné veci:

1. Bez Ohňa Ducha to budeš mať ťažké

23.jpg

2. Na tebe je pomazanie, tak ho nešetri a daj do toho všetko, čo máš

2t-4.jpg

3. Začni so soľou, ale pozor! Dúfam, že tá tvoja už nestratila chuť!

2t-2.jpg

4. Keď sa ti to „náhodou“ pripáli, tvár sa, akoby to malo byť všetko v pláne, veď „všetko slúži na dobré tým, ktorí milujú Boha“.

2t-3.jpg

5. Keď bude vystupovať z panvice zvláštny zápach, neboj sa, to je len signál, že to treba otočiť

2t-6.jpg


6. Zamýšľať sa nad svojim dielom sa niekedy oplatí: „nie je už čas zmeny?“

3sn.jpg


7. Nakoniec sa opäť raduj, lebo „radosť v Pánovi je našou silou

9sn.jpg

Nám už len ostáva zaželať vám chutný a radostný život v Ježišovi Kristovi.

Bratia a sestry zo Skleného

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.