PASTIERSKA ŠNICLA, ALEBO REZEŇ
Možno netradične, ale každopádne radostne, vám chceme priblížiť atmosféru skleňáckej kuchyne keď varí náš šéfkuchár“ Vladko. Vidieť pastiera kuchtiť je vec nevídaná. Preto sme využili situáciu a tento moment sme zvečnili na fotkách. A k tomu sa nám podarilo vytiahnuť z neho recept na „originálne pastierske šnicle“.
Hľa, tu je recept:
1. Namiešaj „kokteil“ do ktorého vložíš mäsko. Kokteil je zložený z: dobrej nálady, trošku odvahy, za hrsť trpezlivosti a nezabudni tam dohodiť zrnko viery!!!
2. Pred pečením je potrebné z chuti si zatancovať. Ak máš po blízku nejakého brata, alebo sestru môžeš to urobiť spolu s ním.
3. Nezabudni na tri základné veci:
1. Bez Ohňa Ducha to budeš mať ťažké
2. Na tebe je pomazanie, tak ho nešetri a daj do toho všetko, čo máš
3. Začni so soľou, ale pozor! Dúfam, že tá tvoja už nestratila chuť!
4. Keď sa ti to „náhodou“ pripáli, tvár sa, akoby to malo byť všetko v pláne, veď „všetko slúži na dobré tým, ktorí milujú Boha“.
5. Keď bude vystupovať z panvice zvláštny zápach, neboj sa, to je len signál, že to treba otočiť
6. Zamýšľať sa nad svojim dielom sa niekedy oplatí: „nie je už čas zmeny?“
7. Nakoniec sa opäť raduj, lebo „radosť v Pánovi je našou silou
Nám už len ostáva zaželať vám chutný a radostný život v Ježišovi Kristovi.
Bratia a sestry zo Skleného